Láska nebo zvyk

Láska nebo zvyk

Anotace: poslední báseň o bývalé lásce, jak se člověk může cítit po tom, co dostal kopačky

Byla to láska nebo už jen zvyk?
Na to mi neodpoví ani 150 vzlyk…

Přece nemůžeš říct „ došla nám záruční doba“
Mně tohle nestačí po 3,5 letech, víme to oba
Je to už 4 měsíce co jsi mi to po telefonu dal vědět,
A co s tím mám dělat, jen si tak dál sedět?

stále to mám v hlavě a nevím kam to vypustit
jak To mám své lásce odpustit?
Proč? Jak a kdy se to změnilo?
Přece to tak špatné nebylo

Jak se vůbec někdo může změnit k nepoznání?
Taková změna mi strach nahání..
Byla to vůbec láska?
Začátek asi, možná, snad
Pak ujel nám vlak a stal se krach

První lásky se neberou , ale berou iluze – o citu a důvěře
Kéž bys mi řekl spíš třeba o nevěře……
Že mě nechceš protože máš jinou
ale „Já si tě nezasloužíš, jsme jiní“… a blablabla tvoje řeči plynou
moje srdce minou a já chci vysvětlení,
to pro Tebe ale není

proč by ses mi měl podívat do očí,
kluci přece nebrečí
opustil jsi mě, když jsem Tě nejvíc potřebovala
za tohle, bych Tě už víc nemilovala

a teď co? Jsem zpět na trhu - volná k odběru
ale kde ON je, proč by měl být?
Na lásku se asi vyseru…….

Proč by měl někdo chtít vadné zboží?
A jak se pozná, že se mi někdo dvoří?
Je toho tolik co se změnilo,
Jako by nic z toho nebylo

Musím se oklepat a jít dál
Autor Janka Aura, 11.05.2013
Přečteno 622x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí