Klauniáda

Klauniáda

Anotace: světa

Prohrávám, moknu tak jako Ty na jihu
poblíže točny je plus jeden stupeň
již asi týden
umíš si představit, co je to za tíhu
nasáklý vláhou být vesměs nakupen
na lyžích, viděn

jedině bílými medvědy zpovzdálí
kterak mě sledují, abych zešílel
ve vlastní šťávě
budu na kousky, hladoví a troufalí
jsme tady všichni, bych jedl bych střílel
štvu je, sám štvavě

hlídán jdu dál a dál nejistým pomezím
ledu a vody, pól mám jak na dlani
dokud roztaje
nakonec, utonem všichni, zde potopa
světa již nastala, klauniádu klauni
hrajou.. teď právě
Autor Petbab, 04.06.2013
Přečteno 299x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí