Smutek

Smutek

Anotace: Členové rodiny se milují nebo nenávidí, nejsou si ale nikdy lhostejní.

Bezcitná se možná zdám

a radost z toho nemám.

Pro mě jsi jen cizí člověk,

co se obtěžoval jen jednou za pár let.

 

Přece jsem tvou smrtí zarmoucená

chtěla bych tě poznat.

Patnáct let byla ve mně po tobě touha malá

a ty ses vůbec neozíval.

 

Teď  jsi pryč

a já tě nepoznám.

Ani nevíš, jak mi občas chybíš.

Už tě boužel ve svém životě nemám.

Autor aley, 10.06.2013
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí