Vrať se,prosím

Vrať se,prosím

Anotace: Kolik dětí se ztratí v dnešní době a nezbývá než věřit a doufat,že ho rodiče zase budou mít v pořádku doma v bezpečí a budou ho moci obejmout a zapomenout na vše jako na zlý sen.Přeji všem hodně síly,naděje a pochopení..

Kde jsi,kde tě mám,
proč tě tak dlouho nevídám,
kde je tvůj smích a taky pláč,
kdo řekne mi,
co byl ten člověk zač,
který tě vzal a odvedl bůh ví kam,
snad na konec světa nebo až za oceán?

Byla jsi malé děvčátko,
které si hrálo před domem
a zbylo po něm jen prázdné místo
a rozházené hračky pod stromem.

Zoufalé pátrání a potoky slzí od všech,
kteří tě mají rádi,
prázdná náruč,bolest,co neodchází,
náš tichý hovor,krátké vzpomínky
a fotky tvoje,
dávají naději mě a tátovi,
že jednou možná
zazní tvůj hlas a kroky v našem domě.

A proto noc co noc
svítí u dveří světlo v dál,
s přáním a prosbou,
ať se zas zpátky vrátíš k nám...
Autor BARBYE, 11.06.2013
Přečteno 587x
Tipy 9
Poslední tipující: snupicek, Izza, V.N.Losinský, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná-velmi krásná báseň, i když smutná.
Mám jen otázku...je z Tvého života, nebo jen příběh na toto citlivé téma?
..ST..

09.03.2021 21:56:47 | Jaruška

Jen básnička,Jaruško

08.04.2021 19:56:00 | BARBYE

bylo by moc dobré kdyby se všechny ty ztracený vrátili domů...

11.06.2013 19:33:43 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí