Plamen svíčky

Plamen svíčky

Anotace: ...

Sedím si tam u stolu
Pozoruji plamen svíčky
Popíjím si Kofolu
A hraju si s víčky

Svíčka už mi dohořívá
A plamínek zhasíná
Jen ta liška zimomřivá
Se tam na mě usmívá

Přemítám nad nutností žít
A vzdávat hold těm nudným pravidlům
Co mi zbývá, než snít?
A dávat průchod sladkým svodidlům?

Tak zapaluju novou svíčku
A prsty si hraju s plamínkem
Přemýšlím o nudném zítřku
Kdy já se poznám s tatínkem?

Tam na nebi hvězdy září
Ty oči hledící z oblohy
A já se ptám - co mé sny maří?
Uždibuju z oblohy

Kofolu dávno vodka vystřídala
Tak jako mé sny, můj žal v ní se utápěl
Ven jsem se smutně podívala
A stůl se mou krví promáčel...
Autor Dark Princess, 19.07.2013
Přečteno 706x
Tipy 6
Poslední tipující: Sýkorka07, Anjesis, Isquieasuus, Nergal, Naylit, Niky88
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A kdy bude nějaká optimističtější?

27.08.2013 13:23:03 | Nergal

Ony u mě jsou i optimistické básně Nergale?? :D nevím, poslední dobou je to na draka...ale klidně ji pro Tebe napíšu :))

02.09.2013 12:35:53 | Dark Princess

Napiš, bude to jen a jen dobře ;)

05.09.2013 12:54:35 | Nergal

klidně :))

05.09.2013 14:46:23 | Dark Princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí