Květina

Květina

Anotace: květina jedna, květina duhá, třetí, čtvrtá... jak to bude dál?

A světem prošla sem se s květinou
To víš, že ne s jedinou
Ale byla na mém korábu z temných vod
Ten divoký víkend… mi vlastně přišel vhod

Od malířek k fotce
Já vrátila se k vodce
Sklenička pálila hrdlo trochu víc
Jak jen Ti to všechno říct

Svět se plouží v louži nenávisti
A já se ženu od kořisti ke kořisti
Takovej je svět říkala
A pak už se jen slíkala
Jo líbala
To víš, že hezky líbala

- Ty jsi mi podivná princezna -
Jak z pohádky i ze slzy
Ptala ses jestli mě to nemrzí
Noc bez lásky za city
Nemrzí jen nevím kdo jsi Ty
Kdo jsem já
City za city a zlý pocity
To jsem já
A Ty?
Autor Leonkaaa, 19.08.2013
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí