Všechno se jednou v poušti ztratí

Všechno se jednou v poušti ztratí

Anotace: ...

Namířili jsme vztek
proti sobě a
začali střílet hned po tom
co ti do vlastních rukou
přišel dopis
a šeptal, že:
"Vaše pravda je
připravena k odběru
Do konce září
si ji vyzvedněte"

Dopis jsi otevřel
a on řval, ne
ONY řvaly:
Veronika
Petra
Pavlína
Renata a
Kamila

To se, víš, z toho křiku,
vypáraly z mého srdce
švy, co jsi sám
kdysi zašil

Stehy se nezhojily
opět krvácím
a jsem
tolik sama, že
i z pouště slyším smích
zrnek písku

tak po kapkách
drobím se k nim
Autor Aaliyan, 09.09.2013
Přečteno 346x
Tipy 3
Poslední tipující: genca, poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí