Další den

Další den

Anotace: ...

Další den padl
spleenu byl pln,
jak kytka zvadl,
z nevzklíčených zrn.

Další den prázdnoty
matně se svinul,
pěl písně samoty,
z nichž kouř se linul.

Další den umřelý
v blátě se plazil,
když smutky vyvřely
hlavu si srazil.

Další den pokryly
sněhy úpadku a času,
žádné místa nezbyly
pro štěstí a krásu.

Další den žádný
snad nebude dál,
další den zrádný
zase smrt nepřivál.
Autor Žiťa, 22.01.2007
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí