A slunce už nevyjde

A slunce už nevyjde

Anotace: ......

Letí na obloze čápi
A na mezi stojí traktor
Lidé nasazují drápy
A z jelimánka se stává netvor…
Tak blízko je neštěstí
Šlapeme si po štěstí
A při té smůle
Nechutná už ani polívka
Nechceme žrát pro psa granule
A mlčící většina
Jedná pošetile !
Kazí se léto
Kazí se nátura
V Londýně prší
A tady taky chčije…
Máme se lidi !
Jako ze škatule !
A ten, kdo almužnu prosí
Dostane pomyje,…
A slunce už nevyjde…
Nějak se zapomnělo
Autor v.hercik, 05.10.2013
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí