Lacul Rosu

Lacul Rosu

Anotace: Červené jezero v Karpatech

Plave dívka v Lacul Rošu
sto dnů v roce, dnem i nocí
kolem kmenů, hod hastrošů
nekoná se, netonoucí

najáda natolik krásná
čeká pouze na znamení
jež jako blesk z čista jasna
udeřil by, nic nezmění

hromy, její oči bloudí
po pařezech čnících z vody
znalá vesměs všech zákoutí
umět čekat vydá plody

prokřehlé jsou její ruce
smáčené má vlasy rudé
Lunu v mlze střídá slunce..
zájem o slideshow snad bude?
Autor Petbab, 09.10.2013
Přečteno 287x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí