Temnota x Světlo

Temnota x Světlo

Anotace: Spoutaná... s nadějí...

Temná jak vlákno, které tě omotá.

Černá jako duše, co v hloubce moře spí.

Šedá jako myšlenky na hoře, co vkrádají se.

Nakažená jako mysl přetrvávající v minulosti.

Nahá jako růže bez okvětních lístků.

 

Sama, a nevidící svět kolem sebe,

chřadne duše, srdce puká,

temnota je blízko, tma se zvedá,

šedé stíny plížící se nocí.


Bacha než tohle všechno skončí,

můžeš temnou se stát, avšak

světlo chceš znát a lásku znovu přivítat...

Autor Laminie, 29.11.2013
Přečteno 413x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

půjčim ti baterku...

02.12.2013 11:34:00 | enigman

Díky to budeš hodný ;) - hodí se.

05.12.2013 07:36:09 | Laminie

Krásná a temně hravá. Je vidět, že si taky ráda hraješ se slovíčky. ST za tu první sloku plnou barev. :O)

30.11.2013 08:17:10 | Tichá meluzína

Děkuji :)

02.12.2013 07:45:52 | Laminie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí