The poem (Báseň)

The poem (Báseň)

Anotace: psáno cizím jazykem......Proč? Nevím.

I am a girl,
who is very bad.
I am a girl,
who makes everyone sad.
After the beat,
the blood, was it?
I am hurt.
I feel lost.
I am left,
in gripe of death.

and

Nobody hears my screaming.
I am so tired of being.

překlad:

Jsem dívka,
která je špatná.
Jsem dívka,
která každého zklame.
Po řezu,
(teče) krev nebo ne?
Jsem zraněná.
Cítím se sama.
jsem zavřená,
ve spárách smrti.

a

Nikdo neslyší mě kříčet.
Jsem unvená, tím být.
Autor l.rosnicka, 23.01.2007
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí