Kominík

Kominík

Anotace: .....

Kamna mi dneska kouří,
Netáhnou…
Není sněhu a zimy
Jako za Velkou louží
Dehtujou !
Už jsou stará
Komín není vymetený
Jen palice !
Zítra zase za kuropění
Budou kdákat slepice
A já budu dělat kominíka
Autor v.hercik, 15.12.2013
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí