Strach a Bolest

Strach a Bolest

Anotace: sdfsdfs

Srdíčko mě čím dál víc bolí
Je to jako když vám ránu posipou solí
bojím se a vlastně ani nevím čeho
Bojím se snad strachu svého?

Ta bolest prostoupá mím tělem
Třeba už se brzy setkám se svím andělem
Ten strach tu stále se mnou je
Strach, ten nejspíš všechno přežije
Autor Snilek.holka, 07.01.2014
Přečteno 376x
Tipy 1
Poslední tipující: vodnař
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí