Už to není...

Už to není...

Anotace: Lásko moje...

Lásko moje ,
už to není jako dřív
utíkáš mi do dáli
už neslyším tvůj smích
tvé dlaně už mě nehladí.

Myslím na tebe co jen můžu
každou minutu nekonečného čekání
čekám tě v uličce,
kolem mě jen lidi neznámí
a mé srdce bolavé
volá po tobě do dáli.

Zachráníš mě podruhé?
tak jako před rokem
když jsi mě našel umírající a nešťastnou
obejmul jsi mě,
a já na tu chvíli překrásnou
myslím stále.

Snad najdeš mě opět
a ústa tvá políbí bolavé srdce
které bije jen pro tebe
věz ... že umřít se mu nechce.
Miluju tě.
Autor Chami, 02.02.2014
Přečteno 398x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí