Zrada nejlepší kamarádky

Zrada nejlepší kamarádky

Anotace: Pro ženu, bez které bych možná nikdy nepochopila, že vše má svou cenu.

Všechno spolu sdílí,
i nejtemnější tajemství navzájem znají.
Rády spolu si hrají,
společně po srandě se pídí.

Pro druhou i radost svou dají,
nic je prý nerozpojí,
smích a štěstí na tvářích mají,
však temnota už s nimi se pojí.

Přichází čas zkoušek,
ustojí je snad?
Soupoutníkem stává se smutek,
po slávě přijde hlad.

Už most mezi nimi stojí,
nekonečná propast je dělí,
most onen ještě chvilku je pojí
než sám podlehne boji.

Samota a výsměch už na ní zbrojí,
sláva prý za přátelství stojí,
Pro druhou cena je to malá,
však tebe věčný chlad v duši čeká.
Autor Careyro, 16.02.2014
Přečteno 701x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí