Co jsem?

Co jsem?

Anotace: ..........................................................................................................................................................................................................................................................

Jsem perem bez náplně,
jsem mužem milujícím neúplně.
Jsem vodou vyplavenou z rybníka,
jsem ženichem, jenž ze svatby utíká.
Jsem lodí s dírou v trupu,
jsem lupičem bez lupu.
Jsem básníkem, jenž prózu skládá,
jsem ničím, co s nicotou se hádá.
Jsem Sluncem, co tmu na Zemi posílá,
jsem nocí vybarvenou do bíla.
Jsem smrtí zaprodanou narození,
jsem pravdou, která na světě není.
Jsem ztracenou vlnou na moři,
jsem kosatkou, která naposled se ponoří.
Jsem nijaký
Autor honnnzik, 25.01.2007
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Beztak jsi nejlepší... ;-)

29.01.2007 22:21:00 | loverose91

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí