Krvavé transcendentální paměti z nitra mého

Krvavé transcendentální paměti z nitra mého

Anotace: (Surrealistická báseň)

Ze srdce roztrženého mi rudá voda stéká
jak nekonečný vodopád do pekel
a znovu vytryskuje gejzíry jak ohňostroj
Kosti bubnují o lebky do pochodu
smutečnímu průvodu jež kráčí krajinou
Z hor se valí dočervena zbarvené potoky
je to krev nebo láva anebo květy máku
Černá obloha bez létajících ptáků
sahá až k zemi a trhá trávu
Člověk kráčí bez mysli temnotou
jak v labyrintu prasklých zrcadel
Oči upřeně sledují stíny v jeskyni
A vlny vyplavují ryby zhynulé
Byla to krev v grálu který pozvedl
Autor Žiťa, 25.01.2007
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí