Skok

Skok

Anotace: ...

Padám, skáču, chci.
Vysoký je most.
Nikdo kolem není.
Mám všeho dost.

Zavírám oči, přestávám dýchat.
Dlouhý je most.
Všude, kam přijdu,
jsem nezvaný host.

Teče slza, teče po tváři.
Široký je most.
Všichni mě zlomili,
zlomili jako kost.

Vytrácí se z těla síla.
Temný je most.
Už je mi vše jedno,
už nemám zlost.

Padám, padám do vody.
Už most nevidím.
Až teď
živým závidím.
Autor ThalEndie, 09.05.2014
Přečteno 275x
Tipy 2
Poslední tipující: želvička001, Lůca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí