Modlitba poslední bitvy

Modlitba poslední bitvy

Anotace: Rakovina je na tomto světě tolik let a ještě ji nedokázal nikdo zkrotit. Chodí potichu a bere si vše nač si vzpomene. Tahle básnička bylo to poslední co jsem ještě mohl udělat pro holku na které mi v životě záleželo. Ne jako družka ale kamarádka.

Modlitba poslední bitvy


Pronáším modlitbu za duši člověka
najdi sílu žít, tajemná formule odvěká.
Pronáším modlitbu za osud, jenž mizí
prosím nezapomeň na sen, plný vizí.
Pronáším modlitbu za sílu která hoří
tichá přítomnost ji krade, váhou moří.
Pronáším modlitbu za všechny co mají naději
chyť poslední jiskru z popela a navždy hlídej ji.
Pronáším modlitbu za steč s poslední bitvou
neúprosný vládce řeže čas ostrou břitvou.
Prosím všechny síly světa a síly spřízněné
ať rvou se až do konce dechu po boku víry mé.
Prosím ještě jednou zvedni naposled unaveně zbroj
stojím pevně a držím tvou ruku, nevzdávej ten boj.
Ještě jednou jedinkrát vstaň a uvěř mi prosím
že má smysl ještě zkusit žít, to v srdci svém nosím.
Ruka a zbylá síla je to poslední co můžu ti dát
pak už jen bezedná víra., prosím, začni se rvát.

Věnováno tomu na kom mi záleží, Jeník
Autor Jeník, 01.06.2014
Přečteno 277x
Tipy 8
Poslední tipující: jitoush, Aiury, Izza, Hesiona-Essylt, Lůca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí