Zrazená

Zrazená

Anotace: je na výběr?

Co je zoufalství.
Že láska bezbřehá?
Je to jen přátelství,
co zkáze podléhá.
Pár nocí láskou protkaných
to smutné nebývá,
když z lásky není nic jen hřích,
kdo slzy ukrývá.
Na výběr máš snad.
Chtít lásku, mít jen rád.
Jen bezcitnost a touha
je s tebou spojená.
A chtíč, ten neomlouvá.
Sráží na kolena.
Autor alasar, 12.06.2014
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí