Zpověď bílého koně

Zpověď bílého koně

Anotace: .....

Jsem bláznem
co se zapletl
Kdo rozmotá
klubko jak na svetr ?

Kopu si jámu
snad střelí mne do zátylku
Proč mám smůlu
a proč jsem se učil násobilku ?

Oni narafičili
na mne ten buldozer
Přejeli mi nohy
Pozor, já nejsem POZÉR !

Chvíli dařilo se mi
žít nad poměry
než navalili mi
kouli na nohy
Autor v.hercik, 26.06.2014
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí