Našiel si strom

Našiel si strom

Anotace: Darken Salem Jesus

starí strom
našiel si jeho dom
ďalší starí
ten ktorí svet tvorí ...

bude tvojím
strážcom dávnym
duša belasá
čierna brána otvára sa ..

našiel si strom ...
kde stál dom ...
je tam hrob
a spálený krok ...

svet umiera
kto ti to prečíta
slová zabudnuté
do tmy vtiahnuté

krysa piští
žena kričí ...
krv zaplavila
strom zapálila ...


starí strom...
našiel si jeho dom ...
ďalší starí ...
ten ktorí svet tvorí ..
Autor Darken Salem Jesus, 28.06.2014
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí