Konfidenti všech zemí

Konfidenti všech zemí

Anotace: neříkám, že jsem si při tom nebroukal Kryla,....

Bronzují lidé na tebe
ve prospěch majestátu
Nedělají to pro sebe
sic pro pobavení katů
Oni by dávno zemřeli
byť mají z čeho žíti
poklepání po ramenou
je konfidentů bytí
I když pravda je vzdálená
oni svou pravdu mají
Kde chtěl jsi konat dobroty
přifařili ti balík
A tak věř chlupu na dlani
i když tam dávno není
ošoupán hniješ na báni
oni si sluní ciferník….
Ať je doba taková
měli jsme jednoho nepřítele
oranžový s modrým se nabaží
a červený jde do prdele
Autor v.hercik, 10.07.2014
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí