Sebedestrukce

Sebedestrukce

Anotace: Ty probdělé noci se džbánem slz a kapek krve a všechny rudé papírové kapesníky..

 

 

Prsty svázané jako při hře na piano

snaha opustit klávesy uprostřed skladby

Zápěstí slabé, chabé, kapky krve

Kolem sebe nesmyslné hradby

Další stavební kostka každé ráno

Přibude po probdělé noci

 

Ach ten strach..

Autor Manicka18, 26.07.2014
Přečteno 386x
Tipy 5
Poslední tipující: Jort, terezkys, jitka.svobodova, Loveless
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí