Co když nepůjde vepsat je zpátky?

Co když nepůjde vepsat je zpátky?

Anotace: .....někdo nenáviděl,tak smazal ty slova....

Srdce mi buší,
někdo vyrval té knize stránky,
solí mi láska sype ranky.
Někdo vytrhl nemilosrdně těch pár listů,
nasadili mi z trní korunu jako Kristu.
Někdo spálil ty věčné řádky,
co když nepůjde vepsat je zpátky?
Někdo nenáviděl,tak smazal ty slova,
bojím se,že kniha již nebude pokračovat znova...
Autor Haydée, 28.01.2007
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neboj se, ještě je brzy na to přestávat a končit:-)

28.01.2007 21:20:00 | grázlík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí