Maminko,proč pláčeš?

Maminko,proč pláčeš?

Anotace: Je ráno Vsazené zrdcadlo Do obkladů na zdi Promnu si obličej v křeči Rty, ty se...

Je ráno
Vsazené zrdcadlo
Do obkladů na zdi
Promnu si obličej v křeči
Rty, ty se nesmějí
Není čemu

Né pocit hněvu
Jen úzkost na obzoru
Vrací se domů
Můj hrudní koš
Místo pro příšeru
Radost na jejím menu

Maminko, proč pláčeš
Končí čas sebevrahů
Mám děti
Mám ženu
Plnou dlaň léků
Nezlobíš se prosím, že se stále neusměju?
Autor Jan Bartek, 05.08.2014
Přečteno 331x
Tipy 4
Poslední tipující: Laven De Brig, jitka.svobodova, Pamína
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí