In Memorial JH

In Memorial JH

Anotace: In Memorial

Být ve dvou sám.

Bolí víc

Než li hřích.

 

Odpust, bojím se

Slov, myšlenek.

Hlas mi klesá

Srdce tepá.

 

Hlavu odkládám do dlaní

Mantru si nechám znít.

Z mého těla

cítím vůni libé skořice.

 

Sny, každý je máme

Toužíme,

Doufáme,

Snad i věříme

v jejich naplnění.

 

Kdo řekl, že

spravedlnost vítězí.

Spravedlivý a nebo vítěz?

Autor jyrkaa, 06.08.2014
Přečteno 335x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na tvou otázku je těžká odpověď

11.08.2014 00:02:23 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí