Smysly

Smysly

Anotace: Mříž v zraku Zrcadlo z plastu Co obličej rozpíjí Kde jsem Dveře bez kliky Pozbylo...

Mříž v zraku
Zrcadlo z plastu
Co obličej rozpíjí
Kde jsem
Dveře bez kliky
Pozbylo stisku v hmatu
Ve křtán ústa v otvoru
S chutí v oklepu
Střídavě jazykem v pohybu
Dolu a hornímu patru
Na povel

Sluch výzvukem protnutý
Výzvukem ve strachu
Když poutají k pelesti
V asistenci slov na kolik
Kdo jsem
Kol proud eletrický chodí
Je cítit potem a výkaly
Pod páterí prostěradla mikroten vmístěný
Křičím po domově ústy
Křičím ve vědomí
Křičím potichu oni vědí
Autor Jan Bartek, 06.08.2014
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí