Obraz doby

Obraz doby

Anotace: psáno u zpráv

Jak máme si vážit dnešní doby??
Jak máme si vážit sebe sama??
když obě jsou plné lidské zloby
a lidskost už není jak byla známa

násilí, vraždy, korupce a hnus
sobeckost je nade vše ctnosti
od svobody je to více než kus
a postupně upadáme v bolesti

matka už nemá k dítěti pouto
pupeční šňůra přestřihnuta zcela
a pak jak když jde o staré auto
zbavit se ho navždy musela

a jako by toho všeho nebylo málo
a člověk na dobré zprávy čekajíc
avšak není nic co by za to stálo
a tak dál je u televize tklivě lkajíc

a co naši mocnáři kde jim je konec??
snad že by za svaté právo bojovali??
téhle pohádky je už dávno konec
snad jen svině co pupky si někde válí!!!

chci být slepím a hluchým
bezmoc že nemohu nic udělat
a tak polknu krkem suchým
ale nejdu proti tomu bojovat

co pěšák je v bitevním poli??
co zmůže sám proti všem??
když mocnosti spolu zápolí
a horší je to každým dnem...
Autor lokotaris, 08.08.2014
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí