Ty je nechytíš

Ty je nechytíš

Anotace: Oči otvíráš Zavíráš Do tmy se díváš Ležíš a vzlykáš Na stropě obrysy stínů...

Oči otvíráš
Zavíráš
Do tmy se díváš
Ležíš a vzlykáš
Na stropě obrysy stínů
Ty je nechytíš
Ruce podél trupu

Už usínáš
Už spíš
Ona nehledá
Zná svou skrýš
Svou spíš
Ať spíš
Či bdíš

Přede jako kočka
Když ulehá
Vrčí jako pes
Když sáhneš mu do žrádla
Zrakem svým oběti vyhledává
Za jejími zády
Svíjí se v křeči těla
Autor Jan Bartek, 09.08.2014
Přečteno 297x
Tipy 3
Poslední tipující: Aiury, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí