Abstinuju

Abstinuju

Anotace: 24. ledna 2014

Jsi můj pervitin
když Ti pošlu pár slov
neuroticky klikám nechám rozsvítit displej mobilu
aby se tam objevila žlutá obálka
1 nová zpráva

a nic se neukazuje
a já skučím trhám si vlasy
mám chuť na cigáro
závislost zakrýt jinou závislostí

Pak pláču do telefonního sluchátka
na ulici nepříčetně je mi zima
lidé se otáčejí
a mně je to jedno
v Celetný ulici

Jsi moje droga
tvrdá závislost
implantuju si Tě do krve
dennodenně
myslím na Tebe
s nepatřičnou vytrvalostí
takhle to nemůže pokračovat
Peťulko

Jsem neskonale sebestředná
sobecky hříšná
blbě osobní na veřejný stránce
a bojím se jít na zpověď

Navenek se usmívám
prý působím uklidňujícím dojmem
to jen sem bliju
jako bulimička která je veselá
a pak si v záchodový kabince strká prst do krku

Půjčila jsem si knihy od pana Nešpora
možná budu chodit na skupinový terapie
chci bejt svobodná
chci abstinovat
chci žít
Autor townnen1, 16.08.2014
Přečteno 497x
Tipy 3
Poslední tipující: básněnka, Jort
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle je velice silný...tak jen to dokázat a vydržet!

16.08.2014 16:13:18 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí