Je v mém těle jed

Je v mém těle jed

Anotace: Ona pije mi krev Je v mém těle jed Mám jí plný zuby Ona že musí Že zas trpí hlady...

Ona pije mi krev
Je v mém těle jed
Mám jí plný zuby
Ona že musí
Že zas trpí hlady

Já už nevím kudy
V mém těle chodí
Podpatky do masa boří
Co postavím mi zboří
Blízcí slzy roní

Dělá prý co umí
Vždy do kolen tě srazí
Ty lížeš si rány
V dlani je kryji
Polykám aby ochably její síly
Autor Jan Bartek, 23.08.2014
Přečteno 303x
Tipy 6
Poslední tipující: Aiury, Jort, Kaisa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí