Je to smutné...

Je to smutné...

Anotace: proč si všichni lžeme? proč se všichni přetvařujeme?

je to smutné
jak se lidé zamykají
sami nahoře
ve svém vlastním
malém světě

 

všichni si lžeme
všichni říkají
"vše je v pořádku
všechno je fajn..."

 

nosíme masky
a hrajeme své role
role v naší show
v našem životě...

 

žijeme v krabicích
vidíme v temnotě
a mluvíme lži

 

tohle je náš svět
svět ve kterém žijeme
svět ve kterém lžeme

 

proč to nezměníme?

Autor Anežka, 27.08.2014
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí