Smutná řeka života

Smutná řeka života

Anotace: ...

Po narození mi svět
smutek vpíchl do žil,
dal úděl mi nedospět,
abych život v samotě prožil.

Lávou mi tělo proléval,
jak sopky korytem,
ústy svými lhal
v kraji rozbitém.

V duši mé jsem poutníkem,
po ruinách starých měst,
po vlnách v moři divokém,
dál mám jít kterou z cest?

Až má řeka vyústí
do oceánu věčných snů,
do poslední kosti
se rozpadnu.
Autor Žiťa, 29.01.2007
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí