Píseň z jiného světa

Píseň z jiného světa

Anotace: Kéž by se tohle nestávalo...

Takhle jednou

 

ladil jsem kytaru na zápraží 

 

sledoval lidský druh

a psal si poznámky

 

Viděl jsem toho hodně

téměř bezvládně 

 

jsem doufal

a volnou končetinou naposledy

 

odškrtával

dny 

 

které se z nějakého důvodu

 

lišily od ostatních

 

pak jsem si vzpomněl

na svou mámu

 

viděl ji plakat

smát se

 

zpívat na poslední mši

 

moji píseň

na rozloučenou 

 

jakou jsem ji tenkrát nechal

se svou kytarou 

 

bez známky dalšího

zítřka 

 

ležet na zápraží ..

 

Autor Woski, 20.09.2014
Přečteno 338x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí