Loudavá

Loudavá

Anotace: .....

Malý pastevec
stál a smutně pozoroval
své stádo koz
Věděl, že večer
přijde kupec
a nechá pár kousků porazit
Na maso !
Jeden cyp se na něho zvláštně podíval
On věděl, co ho čeká
Se slzou v oku si vzpomněl,
že právě tohohle kozlíka měl v oblibě
Ještě naposledy se porozhlédl po stráni
Pak zapískal a psi sehnali stádo do šiku
Pomalu se loudali ke vsi….
Autor v.hercik, 27.09.2014
Přečteno 297x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort, AndreaM
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Se snažíš dojmout starýho chlapa, jo? Tak se ti to podařilo. Hezké.

27.09.2014 16:55:06 | Johny65

je to ze života,...ale děkuji

28.09.2014 13:28:53 | v.hercik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí