Liberecké extempore

Liberecké extempore

Anotace: ......

Vane zápach
od východní hranice
nic není jisté
snad nějaká třenice
Uhynulá zvěř
nebo jen ozón ze ZOO ?
V novinách psali
že našli mamutí tělo….
A maso z mamuta
v dezolátním stavu
ohledali docenti
z Jedličkova ústavu….
Stanovili pak diagnózu nelidskou,
že šlo o stoletého slona
sťatého rukou lidskou…
Autor v.hercik, 30.09.2014
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí