Cesta

Cesta

Anotace: Dáma - možná smrt ?

Ruka k tobě
vzdaluje se
přelud pane
není tu jen
Jen ta jedna
ruka její
co je to snad
jenom snění
bláznovství či
přání mé
co si dáma
zamane má
to a když jen
poručit dá
křídla havrana
ptáka temnot
unese tě
do svých klenot
klenot ne tak
zcela zlatých
prázdných zdí
a strachu mladých
Tu rozhodneš
co tvůj osud
půjdeš s ní
či prchneš odsud.
Autor BleakCry, 05.10.2014
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí