Řeka

Řeka

Anotace: Není liž pravda?

Řeka co teče
kotlinou českou
a čas co se vleče
nenechá ji hezkou.

Kdo za to může,
že jen bordel a kal,
v řece jsou.

Proč dřív tak krásná
teď jen hnus a špíná.
Kdo to udělal?

Lidé jsou svině,
jen ať zhyne-
lidstvo veškeré.
Pak řeka zas klidně
může časem plout
jen když my odejdem,
zas může se nadechnout.

Nechte tu řeku-
ona za nic nemůže
však děláte z ní jímku
a ona bránit se nemůže.

Jsme jako rakovina-
zhoubný nádor tohoto světa.
Až všichni odejdem,
zas krásná bude řeka.

A nejen ona.
Autor lukassnajdr, 05.10.2014
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: Rozina, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí