Sladce

Sladce

Anotace: snít

Mikrokosmos narvaný je bytím
a to má být makrokosmos prázdný?
zdejším vakuem vědu nenasytím
ať si hledá co kdo chce, nešťastný

vesmír řídne každým dalším týdnem
zatím co nano-protějšek houstne
kdepak si Tě najdu v tlu poklidném
odstávky rtů, štěstíčko radostné?

odmocninou n-tou jsi se stala
pudrem v paruce planety bílé
delší dobu modrá není, smála
ses mi, když šel jsem o dům dál zbylé

blankyty Tvé Země zapomínat
jež z ISS inu arciť k dnešku
shlédnout lze stěží, modř z pradominant
zeměkoule vyrvat, z trails výměšků

- teď jsi to přehnal, říkáš, - mluv k věci
konspirace tvé jsou levné zboží
poslouchat vše o čem točí vědci
je menší zlo, vždyť na slunce v louži

lze taky zírat, míň není málo
v zlatých klecích i-phonů svítí screen..
půl na půl by se sladce dřímalo
hlouběji spát chci a snít o nic míň
Autor Petbab, 14.10.2014
Přečteno 296x
Tipy 6
Poslední tipující: Květka Š., Rozina, enigman, Jort
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tam kde houby září vyrostlé na surovém uranu a trénují si štěpení...

15.10.2014 11:43:38 | enigman

živá voda - aqua viva

16.10.2014 09:59:28 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí