:((((

:((((

Anotace: :(((

Potkali jsme se a minuli
aspon parkrát se polibili
šli jsme každej svou cestou
už nikdy ne ve dvou

jen se ohližím
ani Tvá zada nevidím
ne že bych po nich koukal
skroro jsem je nehladil
když jsem tě libal.
Autor přema, 19.10.2014
Přečteno 256x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, A42, jitka.svobodova, lukassnajdr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí