Opuštěné srdce

Opuštěné srdce

Anotace: Pořád bláhová

Ach moje srdíčko bolavé,
komu zas uvěříš bláhově.

Každý tě jenom pobodá
nikdo neřekne, že tě rád má.

A když řekne, je to klam,
pak zas přijde uragán.

Kdyby tě jen někdo jednou pohladil,
život by se tím krásně osladil.

Nedalo by jsi mu na nohu kouli
Chtělo bys, aby lítal jak motýl.

Ne snad na každou květinku,
někdy, aby ti zahřál peřinku.

Ach moje srdíčko, motýlek už tu byl
zašeptal tiché lži a chytrá slova.

Říkal ti, že se tu ukáže
zatím se mizera někde schoval.

Motýlku jeden proklatý, moc si na mě nevyskakuj,
sejmu tě někam do trávy,miluj mě a pak se klidně spakuj.
Autor adaj, 15.11.2014
Přečteno 391x
Tipy 2
Poslední tipující: knihomolka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zatím lítá blbým směrem potvora jeden :-) zapoměl doma navigaci. Ale neboj oni se holomci vrací.:-)

16.11.2014 09:57:14 | knihomolka

Já bych to viděla tak,příště to chce lepší mušku nebo přistřihnout křidýlka.

16.11.2014 16:35:29 | adaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí