Hrnečku, vař!

Hrnečku, vař!

Anotace: ...

Vař, hrnečku, vař,

dál nevinně se tvař,

co dám ti, zpět mi vraž,

ten recept tiše smaž.

 

Dus, hrnečku, dus,

jsem tvůj a ty máš vkus,

uvaříš každý hnus,

co stojí za pokus.

 

Teč, hrnečku, teč,

u plotny marně kleč,

těsto kam chceš si vleč,

než opustí tě křeč.

 

Co's chtěl, hrnečku, víc?

Práce máš na měsíc.

Už neodmlouvej, sic

tvůj plamen zbavím plic.

Autor free.poet, 24.11.2014
Přečteno 322x
Tipy 2
Poslední tipující: Amelie M.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvláštní báseň jak po obsahové tak po formální stránce. Líbí se mi.

26.04.2015 23:43:31 | Adramelech

pěknýýý! :)

24.11.2014 12:50:50 | Amelie M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí