Nekonečno z duše

Nekonečno z duše

Anotace: ...

Z naděje zbývá pouhé nic

Smutek se ve verši skryje

V rytmu teskné melodie 

Přeji si křičet ještě víc.. 

 

Nikdo nic neví 

Nikdo nic netuší 

Můj smutek snad není retuší 

Jen s pláčem - slzami se zjeví.. 

 

V srdci mi po tobě zůstalo 

...  Jenom prázdno 

Zbavit se nicoty nejde snadno 

Proč mě to s tebou nevzalo

 

... Jiskra se vytratila... 

Autor pastelka53, 28.11.2014
Přečteno 411x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, knihomolka, Olex, ElaJah
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí