Krok k zoufalství

Krok k zoufalství

Anotace: všechno mizí, zbude nám jen bolest - trpký lék

Nechte stékat slzy

bolest se časem odplaví

přejde v útěchu

v podobě

nekončícího bdění

 

Když zavřu oči

vidím tebe

jak odcházíš

bez jakéhokol

rozloučení

- žádné poslední sbohem

 

Když zavřu oči

vybaví se mi

jak mi tvůj

... život

protéká mezi prsty

jak ti nemohu pomoci

na vše je příliš pozdě

 

Vrať se mi 

ať s tebou mohu strávit

aspoň poslední minutu

myslet si

že všechno je zase

jak má být 

 

Sžírá mě svědomí, že je to všechno moje vina...

Autor pastelka53, 29.11.2014
Přečteno 365x
Tipy 5
Poslední tipující: knihomolka, zelená víla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pláč je uzdravující proces... a hlavně že jemu neprotéká mezi prsty...

02.12.2014 02:48:41 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí