Protentokrát

Protentokrát

Anotace: 1939

Jen oči pro pláč
a zbouraná hranice.
Že jsme se nebránili,
nás mrzí nejvíce.
Sněhové vločky
poletují ranní oblohou,
muži-bojovat by chtěli,
ale nemohou.

Jsme zas k smíchu,
už po čtyři století.
Kde je ten národ bojovníku?
Kdy hrdost se k nám navrátí?


Protentokrát nás dostali,
protentokrát a už navždy...
Autor lukassnajdr, 01.12.2014
Přečteno 263x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí