Oloupu se z kůže

Oloupu se z kůže

Anotace: Jsou různé zlozvyky na světě, a smutek mezi ně patří...

Oloupu se z kůže. Ukážu ti maso.

Šlachy, kosti, pak bezkrevnou tvář.

To maso se drolí, a krev dolů stéká

Všechno mě to bolí jako slzí řeka.

 

Uvážu se na provaz. Pak se trochu zhoupnu.

Sem a tam, snad sebou i cuknu.

Vaz se snadno zlomí, hlava dolů kleká

Všechno mě to bolí jako slzí řeka.

 

Postavím se před zrcadlo. A otevřu oči.

Strach a zrada, má bezkrevná tvář.

A mé sny se drolí, inkoust dolů stéká

Ať všechno, co bolí, sebere ta řeka...

 

 

Autor Sh' Abůn, 09.12.2014
Přečteno 262x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

problém je že bere i to co nebolí...

16.12.2014 11:37:15 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí