Cennosti

Cennosti

Anotace: Cennosti od života

Slzy mi tečou,
jak vodopád na zem.
Bude-li jich mnoho,
pak budu mít bazén.

Bolestnými radami,
jako zlatem mohu platit.
Ač rozdávám plné hrsti,
nemohu je nikdy ztratit.

Hoře má je veliká,
jak mužova ramena.
Když kolena podlomím,
budu o ně opřená.

Život příliš utíká,
tak luxusní kára frčí.
Byla jsem tam vhozena
a už z něho nevyskočím.

Když vlastně tak přemýšlím,
co si ještě mohu přát.
Ujistím se a hned vím,
nemám si nač stěžovat.
Autor adaj, 23.12.2014
Přečteno 253x
Tipy 7
Poslední tipující: Křemen, Manni3, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí