Včelka

Včelka

Anotace: ...

Ucítíš včelku,
vkládajíc do tebe jed,
víčka se ti zavřou,
mozek oslepne hned.

Všechen svůj bol tím vyřešíš,
avšak na hodinu, na dvě, na den?
Životu nelze se vyhnouti,
neobejdeš ho zadem.

Po krásném snu zas realita,
ta bez slunce, bez přátel, bez víry,
včelku zase necháš si přiletět,
aby mohla ti pustit do žíly
Autor honnnzik, 31.01.2007
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná báseň ,bohužel je to odporná realita...:(

01.02.2007 17:19:00 | fuu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí